Zwembad De Slenken - H. Tillemaweg 63a - De Wijk - (0522) 230572 - email

Zwembad De Slenken start met verkoop abonnementen en inschrijving zwemlessen

De zomer staat weer voor de deur en stichting De Slenken is druk bezig om zwembad De Slenken er weer klaar voor te maken. Het is een spannend jaar voor de stichting: het zwembad staat dit jaar voor het eerst op eigen benen. De komende tijd moet er veel gebeuren om het bad er klaar voor te maken en om aanpassingen te doen om te zorgen dat het zwembad zo aantrekkelijk mogelijk wordt.
De stichting wil er een gezellig zwembad van maken waar het ook leuk is elkaar te ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje.

Abonnementenverkoop gestart
Via de website www.zwembadddeslenken.nl is het mogelijk een abonnement te bestellen voor het komende seizoen. Tot 30 april geldt het voordelige voorverkooptarief.

Zwemlessen
De inschrijving voor zwemlessen is ook geopend. De zwemlessen worden aan het eind van de middag gegeven en de prijzen zijn gunstig. Info is te vinden op de website; aanmelden kan daar ook.

Hulp is welkom
De stichting heeft al veel aanmeldingen van vrijwilligers en er kunnen nog steeds mensen bij. Iedereen die een steentje bij wil dragen, is van harte welkom om zich aan te melden door te mailen naar info@zwembaddeslenken.nl. Samen maken we er een mooi en gezellig zwembad van!

Het bestuur van de stichting wenst iedereen een prachtig zwemseizoen!

1 reactie

  1. Een WordPress commentator op 13 januari 2017 om 13:07

    Hoi, dit is een reactie.
    Om te beginnen met beheren, bewerken en verwijderen van reacties, ga je naar het Reacties scherm op het dashboard.
    Avatars van auteurs komen van Gravatar.