Vanaf woensdag 13 mei is zwembad De Slenken in De Wijk weer open. Natuurlijk moeten we ons in het zwembad ook houden aan de richtlijnen van het RIVM in verband met corona. Hiervoor stellen we een protocol op en we zorgen voor looproutes en dergelijke. Informatie hierover volgt via de website en onze social media. En natuurlijk maken we in het zwembad zichtbaar hoe alles moet lopen.

We werken met een maximumaantal bezoekers. Het kan dus zijn dat je even moet wachten. Om iedereen een kans te geven, verzoeken we je het bad zo snel mogelijk te verlaten na je bezoek.

Omdat kinderen tot en met 12 jaar niet gehouden zijn aan de 1,5 meterregel, hebben we van maandag tot en met vrijdag van 14.00 tot 16.00 uur het hele zwembad voor ze gereserveerd. Per kind mag maximaal 1 begeleider meekomen en deze moet zich houden aan de richtlijnen. Buiten deze tijden zijn deze kinderen ook welkom maar dan alleen in het recreatiebad.

De abonnementskaarten liggen nog niet klaar. De medewerkers checken voorlopig aan de hand van het bestelsysteem. De voorverkoop loopt door tot en met 18 mei. Bestellen kan via www.zwembaddeslenken.nl. Alleen als het echt niet mogelijk is online te bestellen, kan bestellen in de kiosk. Dit kan alleen op afspraak. Neem hiervoor telefonisch contact op met het zwembad: 0522-230527.

Zwemlessen en andere activiteiten starten vanaf zaterdag 16 mei.