Zwembad De Slenken - H. Tillemaweg 63a - De Wijk - (0522) 230572 - email

Zwembad De Slenken start met verkoop abonnementen en inschrijving zwemlessen en activiteiten

Op zaterdag 27 april gaan voor het eerst de deuren open van zwembad De Slenken. Echte deuren, want de ijzeren hekken zijn verdwenen. Afgelopen winter is het zwembad verbouwd en het resultaat is meteen bij aankomst al goed te zien: een keurige pui met een ruime nieuwe kiosk. En dat is nog niet alles: het zwembad is voorzien van een doucheruimte met meerdere douches zodat zwemmers comfortabel en uit de wind kunnen douchen. Er wordt nog steeds hard gewerkt om alles op tijd klaar te krijgen en dat gaat zeker lukken.

Tot 21 april zijn abonnementen extra voordelig
Ondertussen is de voorverkoop van zwemabonnementen gestart. Tot en met 21 april geldt een voordelig tarief. Verder is het mogelijk in te schrijven voor zwemlessen en voor diverse activiteiten. Het complete overzicht van abonnementen, zwemlessen en activiteiten is te vinden op www.zwembaddeslenken.nl. Bestellen en inschrijven kan hier ook.

Wie die niet via internet kan bestellen en/of betalen, kan op twee ochtenden terecht bij de Coop in De Wijk:
• Zaterdag 13 april van 9.00 tot 12.00 uur en
• Zaterdag 20 april van 9.00 tot 12.00 uur.
Er zitten dan vrijwilligers klaar die de bestelling invoeren. Graag pasfoto en bankpas/reader meenemen of gepast contant geld.

Ophalen abonnnement bij het eerste bezoek
Er komen geen speciale afhaalmomenten voor de abonnementen. Ze liggen vanaf de opening klaar in het zwembad.

Versterking is welkom
Het zwembad kan altijd versterking gebruiken. Wil jij een bijdrage leveren als vrijwilliger? We horen het graag. Er zijn diverse klussen; eenmalig of gedurende het hele seizoen en van verkoop tot onderhoud van de tuin. Er is ook een vacature in het bestuur, dus als je graag mee wilt denken over hoe we ons zwembad het meest succesvol kunnen maken, ben je van harte welkom! Mailen kan naar info@zwembaddeslenken.nl.