Zwembad De Slenken - H. Tillemaweg 63a - De Wijk - (0522) 230572 - email

ZWEMLESSEN

Ons rooster voor 2020 vind je hier vanaf begin 2020.

WATERGEWENNING

Watergewenning is voor kleuters een belangrijke fase op weg naar echte zwemlessen. Kinderen raken vertrouwd met water en ze bouwen zelfvertrouwen op. De lessen staan gepland op het warmste moment van de dag en duren een kwartier. Deze les is voor kinderen vanaf 4 jaar.

Rooster

Kosten

ZWEMLES VIA ZWEM-ABC

Kinderen vanaf 5 jaar kunnen bij ons op zwemles. We werken met de zwemlesmethode Zwem ABC van de Nationale Raad Zwemveiligheid. De zwemlessen bieden wij spelenderwijs en kindgericht aan. Per groep staan 2 zwemonderwijzers. Bij de A-lessen werken we met twee groepen. Aan de hand van een spetterles aan het begin van het seizoen bepalen de zwemonderwijzers de indeling.

We werken met Zwemscore; een systeem waarbij je de vorderingen van je kind online kunt bijhouden aan de hand van verschillende smileys per onderdeel.

Rooster

Kosten

SURVIVALZWEMMEN

Als je diploma A, B en C hebt, kun je verder gaan voor Survival diploma’s. Bij Survival 1, 2 en 3 leer je extra vaardigheden om jezelf te redden als je onverwacht in het water terechtkomt en ook wat je absoluut niet moet doen als iemand in nood is.

Rooster

Kosten

ZWEMLES VOOR VOLWASSENEN

Kun je niet (goed) zwemmen en zou je het alsnog graag willen leren? Dit is je kans! Met deze lessen kun je gaan voor diploma A, B en C.

Rooster

Kosten

Geldig toegangsbewijs

Voor alle lessen heb je een geldig toegangsbewijs nodig.

Zwemles of sporten in ons zwembad? Neem contact op!